Home Diabēta preces


Diabēta preces


Mūsu produkti un pakalpojumi. Mediq Latvija medicīnas preču nodaļa nodarbojas ar vienreizējās un daudzreizējās lietošanas medicīnas preču, instrumentu un iekārtu pārdošanu un mārketingu.APIVITA Propoline mīkstinošs kondicionieris visiem matu tipiem ar kumelītēm un medu, 150 ml. Ražots: Grieķijā priekš APIVITA S.A. Industrial Park of Markopoulo.



C hepatīta loma hipoglikēmijā ar diabētu



Uztura bagātinātājs neaizvieto pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu! Vitamīni un minerālvielas · Diabetone Plus Omega-3 tabletes N28+ kapsulas N28. Diabetone® .Mediq Latvija SIA Raunas iela 41C Rīga, LV-1084, Tel. (+371) 6 780 2463, Faks (+371) 6 714 7063, mediqlatvija@mediq.com.

Some more links:
-> Nopirkt asins cukura noteikšanas aparatūru
Noderīgas preces Diabēts - Tādu endokrīnu saslimšanu grupa, kuru cēlonis ir relatīvs vai pilnīgs insulīna (hormona) trūkums vai arī insulīna un organisma šūnu mijdarbības traucējumi. Diabēta rezultātā veidojas hiperglikēmija, t.i. pastāvīgi paaugstināts glikozes līmenis asinīs.Pēdējo gadu laikā diabēta pacientu skaits ir strauji audzis. Tamdēļ mēs esam pievērsuši īpašu uzmanību diabēta pacientu aprūpes produktiem. Mēs piedāvājam produktus, kas padara Jūsu ikdienas dzīvi vienkāršāku un palīdz ērtāk sekot savai veselībai.
-> Pirmās diabēta pazīmes
Sākums » diabēta, psoriāzes un neirodermatīta pacientiem krēms sausai pēdu ādai - ar tējas koka eļļu, diabēta pacientiem. no €8 Tu redzi preces.Speciālā pārtika - diabēta pacientiem, diabētiķiem. ĀTRA BEZMAKSAS PIEGĀDE. Izdevīgas cenas. Taupi laiku un naudu ar vadošo interneta aptieku Latvijā.
-> Bania par diabētu
R.A.L. Medicīnas preces. ² Navigation. Sākums · Preces · Sazinies ar mums · Kontakti · Par mums DiabetesDevice_large Cukura diabēta pacientiem .Insulīna pumpji Insulīna pumpju piederumi Glikozes monitorēšanas sistēmas.
-> Ķīniešu diabēta zāles
Diabēta pacientiem (7) · Pašdiagnostikas testi (2) · INR noteikšanai (3) · Asinsspiediena kontrolei (5). Ārstu praksēm (73). Asins izmeklēšanai (52). Glikozei.Reflexa® Diabēta zeķes ir vienas no visvairāk zinātniski uzlabotajām diabēta zeķēm šobrīd pasaulē. Revolucionāri uzlabotā adīšanas metode un optimālā .
-> Ingvera saknes ietekme uz cukura līmeni asinīs
SugaNorm diabēta atbalsta kapsulas. Tomēr tie nav pārbaudīti, jūs varat iegādāties viltotas preces un sliktas kvalitātes produktus. Lai iegādātos.elkoņu kruķi, riteņkrēsls, staigāšanas rāmis, rollators, funkcionālā gulta, pretizgulējuma matracis, tualetes krēsls, dušas krēsls, atbalsta rokturis, ortozes, atbalsti, .




Diabēta preces:

Rating: 705 / 68

Overall: 828 Rates