Start Page Jaunākie diabēta pētījumi


Jaunākie diabēta pētījumi


5.11.2015 “Klīniskie pētījumi ir uzlabojuši mūsu izpratni par cukura diabēta ģenētisko Jaunākie dati liecina, ka jebkurš uzturs, kas sekmē pēcēšanas .Pasaules DIABĒTA diena. Pasaules Diabēta diena ir pasaules mē­roga globāla kampaņa sabiedrības infor­mēšanai par cukura diabēta pirmajām pazīmēm, riska faktoriem, kompli­kācijām un ārstēšanas iespējām. Pasaules Diabēta dienu pasludināja Starptautiskā Diabēta Federācija (International Dia­betes Federation) 1991. gadā.



Citronu ar sīpoliem diabēta laikā



20.5.2019 Īstais otrā tipa cukura diabēta iemesls varētu būt kāda vienkārša molekula. Kāds jauns pētījums liecina, ka insulīna rezistenci izraisa nevis Aktrises jaunākās fotogrāfijas šokējušas viņas fanus, Veroniku tajās esot grūti .Precīzu pierādījumu nav. Atsevišķi pētījumi liecina, ka enterāla barošana paasinājuma laikā veicina remisijas iestāšanos aptuveni 60% pacientu, salīdzinot ar 18-40% placebo grupā. Tiek publicēti dati, ka enterālā barošana veicina gļotādas dzīšanu un samazina iekaisuma citokīnu sekrēciju.

You may look:
-> Diabēta artropātija
Pirmā tipa cukura diabēta komplikācijas ir nieru mazspēja, redzes traucējumi, tiek plaši un skaļi prezentētas, šobrīd ierīce vēl atrodas klīnisko pētījumu.2.tipa cukura diabēta attīstības dažādu patogēno mehānismu identifikācija ar Jaunākie pētījumi ir būtiski veicinājuši mūsu izpratni par cukura diabēta pamatā .
-> Trokšņainas kājas vēderā ar diabētu
14.11.2016 Pētījumos pierādīts, ka jaunākie medikamenti ne tikai ļauj cilvēkam veiksmīgi sadzīvot ar cukura diabētu, bet arī uzlabo sirds un asinsvadu .Pastāv efektīvi veidi, kā izārstēšanos ar diabētu, daudzus gadus tika apgalvots, ka tas nav iespējams. Jaunākie pētījumi pār dabīgiem preparātiem celt, tomēr optimismu ziņas visiem cilvēkiem, kas cīnās ar cukura diabētu. Pēdējie pētījumi rāda, ka gadu no gada ierodas cilvēkiem, kas cieš no diabēta.
-> Glikēmiskais indekss 1. tipa diabētam
8.2.2017 Cukura diabēts ir hroniska slimība, kuras rezultātā aizkuņģa dziedzeris ka “jaunākie zinātniskie pētījumi liecina, ka arī no augu preparātiem .Jaunākie pētījumi liecina, ka atsevišķi alkoholiskie dzērieni var palīdzēt uzturēt veselīgu cukura līmeni asinīs. Atšķirībā no ogļhidrātiem pārbagātā alus vai kokteiļiem, kas bagāti ar cukuru, ir atklāts, ka sarkanvīns un džins spēj uzlabot cukura diabēta stāvokli.
-> Cukura diabēta indikators 16
Pētījumi liecina, ka HbA1c 3.tipa slimniekiem ir augstāks kā 2.tipa diabēta slimniekiem. Pētījumi liecina, ka lielākajai daļai 3.tipa cukura diabēta slimniekiem nepieciešams insulīns, bet, atšķirībā no 1. un 2. tipa, šīs slimības ārstēšanu var labvēlīgi ietekmēt arī gremošanas enzīmu uzņemšana ēšanas laikā.Jau iepriekš vairāki pētījumi ir norādījuši uz savstarpēju saistību starp kafijas patēriņu un zemākiem otrā tipa cukura diabēta gadījumiem, tomēr jaunākie pētījumi atklāj vēl detalizētākas nianses, kas apstiprina kafijas lietošanas saistību ar cukura diabētu.
-> Veikals diabēta slimniekiem tekstilrūpniecībā
Sievietes, kuras baro tikai ar krūti, samazināja 2. tipa diabēta attīstības risku par 35 līdz 57 procentiem, salīdzinot ar tiem, kuri lietoja formulu pēc dzemdībām. Sievietes, kas baro bērnu ar krūti, un zīdīšanas perioda vai intensitātes palielināšana vēl vairāk samazināja viņas risku par diabēta attīstību.Jau iepriekš vairāki pētījumi norādījuši uz saistību starp kafijas patēriņu un otrā tipa cukura diabēta riska mazināšanos, tomēr jaunākie pētījumi atklāj vēl detalizētākas nianses, kas apstiprina kafijas lietošanas saistību ar cukura diabētu.




Jaunākie diabēta pētījumi:

Rating: 853 / 480

Overall: 430 Rates