Start Page 2. tipa cukura diabēta ārstēšana


2. tipa cukura diabēta ārstēšana


20.10.2014 Pēdējo 10 gadu laikā būtiski ir paplašinājušās iespējas 2. tipa cukura diabēta pacientu ārstēšanā. Ir parādījušās jaunas medikamentu grupas, .Arī 2. tipa cukura diabēts salīdzinoši ilgi var netikt diagnosticēts - cilvēki pat būs ārstēšana un pastāvēs mazāks komplikāciju risks”, uzsver Kristīne Geldnere.



2. tipa diabēta receptes



Pēdējo 10 gadu laikā būtiski ir paplašinājušās iespējas 2. tipa cukura diabēta pacientu ārstēšanā. Ir parādījušās jaunas medikamentu grupas, kā arī pilnveidotas medicīniskās ierīces, lai uzlabotu ārstēšanas efektivitāti.Cukura diabēts nozīmē, ka cilvēka asinīs ir paaugstināts cukura līmeņa daudzums. Izšķir divu veidu cukura diabētu: I tipa un II tipa diabēts (apostas online), .

You may look:
-> Preferenciālas zāles diabēta slimniekiem Ukrainā
23.10.2014 51. Glikagonam līdzīgā peptīda-1 receptoru agonisti. 56. INSULĪNS 2. TIPA CUKURA DIABĒTA ĀRSTĒŠANĀ. 62. Bazālā insulīna terapija.Un optimālā deva insulīnu diabēta ir iestatīts, pamatojoties uz noteikšanas endogēno insulīnu un dienas, kad šī hormona - vidēji 0,7-0,8 SV uz kilogramu ķermeņa svara 1. Tipa cukura diabētu un 2. Tipa cukura diabētu - 0,3 0,5 vienības.
-> Preferenciāli medikamenti diabēta slimniekiem
2016. gadā pirmreizēji diagnosticēts 2. tipa cukura diabēts reģistrēts 5923 2TCD ārstēšana ir pasākumu kopums, kurā piedalās gan pacients, gan ārsts: .komplikācijas 2. tipa cukura diabēta vai neinsulinējamā cukura diabēta ir hroniska endokrīno slimība un ir raksturīga ar glikozes līmeņa paaugstināšanos asinīsasinīs( hiperglikēmija).Galvenais iemesls, vai šis stāvoklis ir traucējumi mijiedarbību ar hormona insulīna audu šūnām, ko ražo aizkuņģa dziedzeris.
-> Nātru īpašības ar diabētu
2. tipa diabēta gadījumos ļoti liela nozīme ir uzturam un ikdienas ritmam. Endokrinoloģe stāsta, ka praksē ir gadījumi, kad cilvēks, uzzinot par saslimšanas risku un nedaudz paaugstināto cukura saturu asinīs, krasi izmaina savus ikdienas ieradumus, un mēneša laikā rādītāji uzlabojas tā, ka tos var saukt par normāliem.bez insulīna terapijas. Gadu gaitā ķermeņa insulīna rezer- ves turpina samazināties, un arī 2. tipa cukura diabēta pacientiem var būt nepieciešama ārstēšana.
-> Diabēts un pankrioitis
Nātrija-glikozes ko-transportiera 2 (SGLT2) inhibitori ir vieni no medikamentiem, kurus lieto 2. tipa cukura diabēta ārstēšanā. SGLT2 inhibitori nodrošina no insulīna neatkarīgu glikozes līmeņa samazināšanos asinīs, pārtraucot nātrija-glikozes ko-transportiera 2 (SGLT2) kanālu darbību – tiek bloķēta glikozes atpakaļuzņemšana proksimālā nieru kanāliņa sākuma daļā.Otrā tipa cukura diabēts ir visbiežāk sastopamais cukura diabēta veids: no visiem cukura diabēta pacientiem apmēram 90% ir 2. tipa cukura diabēts. Agrāk par 2. tipa diabēta riska grupu tika uzskatīti cilvēki pēc 40 gadu vecuma, tomēr šobrīd šis diabēta tips tiek konstatēts jauniem cilvēkiem un arī bērniem.
-> Cukura diabēts un ketoacidoze
Diabēta ārstēšana. Cukura diabēta ārstēšanas mērķis ir uzturēt asinīs normālu cukura līmeni. Tomēr ārstēšanas principi 1. un 2. tipa cukura diabēta ārstēšanā.Diabēta ārstēšana 2. tipa cukura diabēta gadījumā insulīna deficīts ir daļējs. Piemēram, ja mātei vai tēvam ir 2. tipa cukura diabēts, pastāv augsts risks, .




2. tipa cukura diabēta ārstēšana:

Rating: 904 / 853

Overall: 381 Rates