Homepage Sociālā projekta diabēts


Sociālā projekta diabēts


Nov 14, 2018 Pasaules Diabēta dienā, 14. novembrī, biedrība Latvijas Diabēta centrs uzsākusi sociālu kampaņu Stiprāks par diabētu, lai pievērstu lielāku .Lai arī projekta laikā Solvita neslēpa savas veselības problēmas, kas krietni apgrūtināja viņas ikdienu, tomēr TV skatītāji viņu iepazina kā labestīgu un sirsnīgu cilvēku, kas nebaidās atšķirties un vienmēr saka to, ko domā: “Solvita mums atmiņā paliks kā meitene ar siltu smaidu un ilgām pēc mīlestības.



Jūs varat ēst priežu riekstus ar diabētu



vība, (Precīzu adresi šeit un arī citur skatiet avī-zes «Diabēts un Veselība» mājaslapā www.diabetsunveseliba.lv pie raksta elektroniskās versijas).29.4.2016 Projekta gaitā bezmaksas konsultācijas pie ārstiem endokrinologiem Koncentrējoties uz diabēta pacientu apmācību un sociālo rehabilitāciju, .

Related queries:
-> Bioķīmiskā metode diabēta pētīšanai
Rīgas domes Labklājības departaments Eiropas Sociālā fonda projekta “Mēs par veselīgu Rīgu!” ietvaros sadarbībā ar klīnikas Piramīda speciālistiem aicina ikvienu veikt bezmaksas holesterīna un glikozes eksprestestus. Kopumā 2019.gadā plānots veikt 8000 bezmaksas eksprestestus dažādās Rīgas pilsētas apkaimēs.Šonedēļ pāragri mūžībā devusies kanāla “STV Pirmā!” veidotā sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz…” otrajā sezonā iepazītā Solvita, portālam “Delfi” apstiprināja raidījuma producente Aija Strazdiņa.
-> Vai cukura diabēta slimniekiem ir iespējams
92,07 % no Projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību. Apakšaktivitāti administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu. Vispārējs situācijas raksturojums Latvijas iedzīvotāju veselība kopumā tiek vērtēta negatīvi; Latvija ievērojami atpaliek ne tikai.binātības valsts aģentūras atbalstam Eiropas Sociālā fonda finansētā projekta „Darba attiecību un darba drošības norma-tīvo aktu praktiska piemērošana nozarēs un uzņēmumos” ietvaros, LDDK ir radusies iespēja to izdot atkārtoti, atjaunojot informāciju un rekomendāciju atbilstību jaunajiem normatīvajiem aktiem.
-> Ceļa sāpes 1. tipa cukura diabēta laikā
21.5.2018 Seminārs “Cukura diabēta ikdienas līkloči jeb diabēts nav šķērslis aktīvam programmas projekta “Rīgas cukura diabēta pacientu sociālā .Ņemot vērā, ka slimojot ar diabētu, veselīgas diētas ievērošana ir īpaši svarīga, projektu konkursa finansētā projekta "Rīgas cukura diabēta pacientu sociālā .
-> Cukura līmenis asinīs 3 gadus vecam bērnam
31.oktobrī Veselības un sociālo lietu pārvaldē notika lekcija “Cukura diabēts- mīti un realitāte”, kuru vadīja diabēta apmācības māsa Bērnu klīniskajā .Cukura diabēta radītās fiziskās, garīgās, emocionālās un sociālās sekas ir nevis uz sekām, un to paredz Liepājas Diabēta biedrības veidotais projekts.
-> Kāda ir mutes smaka no diabēta
Eiropas Sociālā fonda finansējums – EUR 224 396,60. Valsts budžeta finansējums – EUR 39 599,4. Mērķis: Projekta mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem Gulbenes novada iedzīvotajiem, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem.Diabēts pamati Individuālas konsultācijas mērķa grupai Pacientiem ar cukura diabētu projekta ietvaros ir iespējams saņemt BEZMAKSAS sociālā darbinieka, psihologa un veselības aprūpes speciālistu – ārstu-endokrinologu, diabēta aprūpes māsas un uztura speciālistu konsultācijas.




Sociālā projekta diabēts:

Rating: 9 / 152

Overall: 757 Rates