Home Diabēta skola


Diabēta skola


Latvijas Bērnu un Jauniešu diabēta biedrība (LBJDB) ir nevalstiska sabiedriskā lai nodrošinātu labāku aprūpi bērniem ar diabētu skolā/ bērnudārzā krīzes .Diabēta e-skola. Latvijas Diabēta federācijas organizētas diabēta pacientu apmācības diabēta skola, diabetslv.Saturs1 Ārstēšanas laikā nav insulīnneatkarīga cukura diabēta2 Smagi cukura diabēta sarežģījumi3 Diēta. Saldie aizstājēji. Alkohols un cukura diabēts4 Fiziskā slodze. Tabletes hipoglikemizējošas zāles. Hipoglikēmija.5 Viss, kas pazemina cukura.Diabēta skola – KOPĀ! Posted on 21. augusts, 2017 by nataljagrabcaka Pagājušo nedēļu noslēdzās vēl viena Latvijas Bērnu un jauniešu diabēta biedrības organizēta vasaras nometne “Diabēta skola – KOPĀ!”, kas pulcēja jauniešus no 12-16 gadiem.



Pētersīļi diabēta ārstēšanai



Dzīve ir brīnišķīga, tomēr dažkārt dzīvē mazos cilvēciņus piemeklē negaidīta, neārstējama slimība - cukura diabēts. Diabēts ir smaga endokrīna slimība, kuras galvenā iezīme ir organisma nespēja pašam regulēt cukura līmeni asinīs.LR-2 veselības dienas! Par EUROAPTIEKAS Diabēta skolas pasākumu, par ikdienas paradumu maiņu veselības labā saruna ar EUROAPTIEKAS Diabēta skolas projekta vadītāju KRISTĪNI JUČKOVIČU un Diabēta aprūpes māsu apvienības prezidenti LĪGU ĀRENTI.Pagājušo nedēļu noslēdzās vēl viena Latvijas Bērnu un jauniešu diabēta biedrības organizēta vasaras nometne “Diabēta skola – KOPĀ!”, kas pulcēja jauniešus no 12-16 gadiem. Arī šogad tā notika jauniešu iecienītajā nometņu vietā Jelgavā – Lediņos.This feature is not available right now. Please try again later.

Some more links:
-> Selerijas kātiņu zupa cukura diabēta slimniekiem
Posted on September 18, 2015 September 25, 2015 Author admin Categories Veselība Tags cukura diabēts, diabēta skola Leave a comment on Kā veidojas attieksme pret slimību? Psiholoģiskie posmi Psiholoģiskie posmi.DIABĒTA SKOLA Lai sabiedrībā popularizētu veselīga dzīvesveida nozīmi, sākot no 2015.gada novembra 22 EUROAPTIEKĀS visā Lat-vijā norisi nāsies Diabēta skola, kuras mērķis ir informēt par to, kā izvairīties no saslimšanas ar II tipa diabētu, kā arī jau esošajiem hroniskajiem pacientiem piedāvāt iespēju iegūt.Pirmais posms – satricinājums. Kad esat uzzinājuši, ka jums ir nopietna neārstējama slimība, sāk šķist, ka pasaule visapkārt ir mainījusies līdz nepazīšanai.Ja bērnam, pusaudzim vai jaunietim ir diabēts, viņam ir tiesības būt sabiedrībā kā ikvienam vienaudzim un ir jāaug un jāizglītojas bērnudārzā un skolā. BĒRNA .
-> Urīna analīze diabētam
DIABĒTA SKOLA ir Euroaptiekas sociālais projekts, kur ietvaros pievēršam pastiprinātu uzmanību saslimšanai ar I un II tipa diabētu, palīdzot atrast .DIABĒTA SKOLA ir Euroaptiekas sociālais projekts, kur ietvaros pievēršam pastiprinātu uzmanību saslimšanai ar I un II tipa diabētu, palīdzot atrast piemērotākos risinājumus, lai ikdienā atvieglotu slimības norisi.Diabēta e-skola. Latvijas Diabēta federācijas organizētas diabēta pacientu apmācības diabēta skola, diabetslv.21.11.2018 Piecpadsmitgadīgajam Rodrigo Uldriķim no Jelgavas 1. tipa diabēts tika Bērnu slimnīca piedāvā apmācības Diabēta skolā, kur bērni, viņu .
-> Dzīves ilgums cilvēkiem ar 1. tipa diabētu
Diabēta e-skola. Insulīna injekcijas tehnika. Diabētslv; Diabetslv. This feature is not available right now. Please try again later.Dzīve ir brīnišķīga, tomēr dažkārt dzīvē mazos cilvēciņus piemeklē negaidīta, neārstējama slimība — cukura diabēts. Diabēts visā pasaulē tiek uzskatīts par vienu no četrām ļaunākajām slimībām līdzās vēzim, Aids un sirds asinsvadu slimībām, tā izplatība arvien palielinās.Viesošanās mērķis bija dalība skolu direktoru seminārā, kura laikā tika sniegts informatīvs ziņojums par bērnu un jaunieti ar cukura diabētu skolas vidē.Cukura diabēts ir hroniska slimība, kuras pamatpazīme ir paaugstināts cukura (glikozes) daudzums asinīs. Glikoze ir organisma enerģijas avots – šūnas.
-> Vai tauki ir kaitīgi 2. pakāpes cukura diabētam?
217.4k Followers, 90 Following, 83 Posts - See Instagram photos and videos from Only Hope 3 (@ybs_skola).Jūsu vecāks var palīdzēt jums iepakot diabēta materiālus, piemēram, zāles, testēšanas materiālus, pusdienas, uzkodas, ūdeni un citas lietas, ko iesaka ārsts. Un pārliecinieties, ka valkāt savu medicīnisko identifikāciju kaklarota vai rokassprādze.Pirmais posms – satricinājums. Kad esat uzzinājuši, ka jums ir nopietna neārstējama slimība, sāk šķist, ka pasaule visapkārt ir mainījusies līdz nepazīšanai.Dzīve ir brīnišķīga, tomēr dažkārt dzīvē mazos cilvēciņus piemeklē negaidīta, neārstējama slimība - cukura diabēts. Diabēts ir smaga endokrīna slimība, kuras galvenā iezīme ir organisma nespēja pašam regulēt cukura līmeni asinīs.
-> I tipa cukura diabēta lejupielādes pašpārvaldes dienasgrāmata
14.11.2016 vijā norisi nāsies Diabēta skola, kuras mērķis ir informēt par to, kā izvairīties no saslimšanas ar II tipa diabētu, kā arī jau esošajiem hroniskajiem .Latvijas Diabēta federācija ir nevalstiska sabiedriska organizācija, kas apvieno Latvijas rajonu un pilsētu pastāvīgās diabēta biedrības. Tā dibināta 1997. gada .Kristīne Garklāva, Magnuss Eriņs un Edgars Bāliņš uz “savas ādas” piedzīvo diabēta pacientu ikdienu December 2, 2018 28. un 29. novembrī bezmaksas konsultācijas diabēta pēdas čūlu pacientiem November.EUROAPTIEKĀS atkal DIABĒTA SKOLA Lai sabiedrībā popularizētu veselīga dzīvesveida nozīmi, sākot no 2015.gada novembra 22 EUROAPTIEKĀS visā.




Diabēta skola:

Rating: 843 / 479

Overall: 436 Rates